Early one morning...

Sådär... nu har det hänt igen. Natt utan sömn. Börjar bli trött på att sova varannan natt och varannan dag. Om någon av er har några tips på hur man ska kunna somna varje natt så får ni gärna höra av er.

Vad har hänt sen förra inlägget? Egentligen ingenting... jag har misslyckats fatalt med att sova, jag har spenderat tid framför datorn och slitit med tentamen. Jag har tittat på värdelös television. (Har lärt mig med några sekunders marginal förutspå när nästa reklampaus kommer, japp jag lär mig nyttiga saker här i livet)

För att återgå till något som är på gränsen till intressant så kan jag ju berätta att det är fredag idag och vännen Caroline fyller 20! Grattis Carro! *blåser till fanfar* Förutom att Carro fyller år *blåser till fanfar* så är det dessutom första dagen av helgen! (Typ) Ikväll får man utan att känna sig skamsen gå ut o dricka en öl eller tolv och får vara uppe huuur läääänge man viiiill! Känner jag mig själv rätt så kommer jag att slockna så fort jag är klar med tentorna, väckas av min underbara flickvän som vill ut o grilla. Jag kommer då att sätta mig i badkaret, vrida på kranen, och somna. Efter att grannarna klagat över att en mystisk sjö bildas i deras tak kommer jag att vakna till deras läskiga skrik och klä på mig kläder.

Sedan är det grilla som gäller! Kött och åter kött ska läggas och renas i en "Gör det själv" skärseld för att enligt fornnordisk ritual slitas till stycken mellan tänderna och åtföljas av sin goda vän ölen.

När sedan denna ritual är genomförd och gudarna är nöjda och man rapar upp hela revben från en ko är det en härlig tid som väntar.

Man jäser i den sol som finns kvar, pratar med nära och kära och bara är!

Men innan allt detta trefliga och o så lidelsefulla kan börja måste jag bli klar med tenta, städa igenom lägenheten, eftersom jag kommer ner till stockholm på lördag!!! *blåser till fanfar*, och till slut packa ner alla rena och skitiga kläder så att jag slipper vara naken den här sommaren också.

Ni som har läst och tyckt att detta var intressant eller bara fånigt får ha en trevlig kväll/morgon/whatever.

På återseende!

//Lajjas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0