Tillbaka hos broder!

Nu är jag efter helgens äventyr tillbaka hos min bror i Enköping!

"Men hur kom du dit i första början?" Frågar ni er säkert då!

Jodu! I Fredags åkte jag med min flickvän och hennes pappa från Faluns lugna o trygga vrå för att bosätta mig i storstaden!

Sommarlovet är här och det innebär att man ska jobba, sola, ta det lugnt, bada och andra roliga äventyr!

Efter en bilresa på cirka två timmar var vi framme i Enköping där min första anhalt var. Min bror med familj bor där och jag hälsar på under veckan. (sjukt spännande blogg idag eller hur?)

Efter att ha mellanlandat där så åkte jag in till stockholms stad för att fira en kompis som fyllt år! Mycket roligt!

Trevliga människor som man inte sett på år och dar och god dryck! Recept på skoj!


Sedan blir man lite för onykter och bestämmer sig för att dra på efterfest hos en polare med hans rosevin och sitta o snacka skit till klockan 7 på morgonen.

Varför gör jag sånt här? Jag är 25 år gammal. Jag fyller 26 om två månader. Jag ska veta bättre än att dricka alkohol som om jag vore 18. Som tur är har jag upptäckt den ultimata antibakis kuren tack vare min vän Ludvig. (Blåser till fanfar)

Men likt förbaskat! Jag behöver min sömn! Annars sover jag ju tills nästa årstid! Jag är ingen unge längre.

Nåväl... kanske blir det här sista sommaren med att beställa in "en till öl". Vi får se vi får se...

Här är jag i alla fall igen. Hos min bror. Klockan är nästan 9 och jag har varit uppe sedan 05:30. Varför? DET ÄR FÖR VARMT! Det går inte att sova längre!


Snart kommer broder min hem från jobbet igen, vilket ger mig lite tid att spendera med Mårten (den yngsta av brorsbarnen) och tröttna på att spela spel som han vill att jag spelar.

För övrigt så vill jag ge en shoutout till min söta flicka som bara är 12 minuter bort med tåg, men ändå så långt borta!

Men nu till helgen syns vi igen och slår på stora trumman i Västerås!


Det här inlägget var nog det tråkigaste jag någonsin skrivit. Om jag såg någon seriös bloggare skriva ett sånt här dåligt inlägg skulle jag troligen jaga rätt på personen, knacka på hans/hennes dörr och örfila personen i fråga tills den förstod vad för fel den hade gjort!

Ni som läser detta kan spara er en resa för jag börjar örfila mig själv redan nu!

Ha det gott i sommarvärmen!

//Lajjas *KLATSCH KLATSCH KLATSCH* "aaaaaaaaaaaaj!"

Ps, Om jag förargat någon under fredagens festligheter ber jag ödmjukast om ursäkt! Jag har visat prov på bättre manér! Ds.

Early one morning...

Sådär... nu har det hänt igen. Natt utan sömn. Börjar bli trött på att sova varannan natt och varannan dag. Om någon av er har några tips på hur man ska kunna somna varje natt så får ni gärna höra av er.

Vad har hänt sen förra inlägget? Egentligen ingenting... jag har misslyckats fatalt med att sova, jag har spenderat tid framför datorn och slitit med tentamen. Jag har tittat på värdelös television. (Har lärt mig med några sekunders marginal förutspå när nästa reklampaus kommer, japp jag lär mig nyttiga saker här i livet)

För att återgå till något som är på gränsen till intressant så kan jag ju berätta att det är fredag idag och vännen Caroline fyller 20! Grattis Carro! *blåser till fanfar* Förutom att Carro fyller år *blåser till fanfar* så är det dessutom första dagen av helgen! (Typ) Ikväll får man utan att känna sig skamsen gå ut o dricka en öl eller tolv och får vara uppe huuur läääänge man viiiill! Känner jag mig själv rätt så kommer jag att slockna så fort jag är klar med tentorna, väckas av min underbara flickvän som vill ut o grilla. Jag kommer då att sätta mig i badkaret, vrida på kranen, och somna. Efter att grannarna klagat över att en mystisk sjö bildas i deras tak kommer jag att vakna till deras läskiga skrik och klä på mig kläder.

Sedan är det grilla som gäller! Kött och åter kött ska läggas och renas i en "Gör det själv" skärseld för att enligt fornnordisk ritual slitas till stycken mellan tänderna och åtföljas av sin goda vän ölen.

När sedan denna ritual är genomförd och gudarna är nöjda och man rapar upp hela revben från en ko är det en härlig tid som väntar.

Man jäser i den sol som finns kvar, pratar med nära och kära och bara är!

Men innan allt detta trefliga och o så lidelsefulla kan börja måste jag bli klar med tenta, städa igenom lägenheten, eftersom jag kommer ner till stockholm på lördag!!! *blåser till fanfar*, och till slut packa ner alla rena och skitiga kläder så att jag slipper vara naken den här sommaren också.

Ni som har läst och tyckt att detta var intressant eller bara fånigt får ha en trevlig kväll/morgon/whatever.

På återseende!

//Lajjas

BLOGG!

God dag alla mina undersåtar! Så ljuvligt världen är med er i mina bakhasor!

Jag har skaffat en blogg! Jag har ingen aning om varför eftersom jag är världens troligen ointressantaste människa.

För mitt första inlägg tänkte jag berätta vad jag gjort idag!

INTE ETT JÄVLA SMACK!

Helt sjukt! Jag vaknade och gick upp, sen dess har jag suttit framför datorn o gjort totalt meningslösa men tidskrävande småsaker och faktiskt jobbat lite på en hemtenta som jag har. Just ja... jag gick och handlade oxå.

Förutom det har dagen sprungit iväg från mig. Det är ohyggligt varmt ute, hade jag energi hade jag kastat mig ut i shorts o sprungit ner till vattnet för att titta på saker som kom flytande, saker som sjönk eller bara suttit där och njutit av vädret.

Men det har jag inte gjort.

Dessutom tror jag att jag äntligen fått allergier. Jag har haft lindriga besvär tidigare sommrar som gått över efter några dagar, men nu tror jag att skiten är kvar för att stanna. Varje morgon vaknar jag nämligen och jag undrar om jag gått ut o lagt mig med ansiktet ner i en sandlåda några timmar. Halsen är helt körd, näsan likaså. Om det inte vore så sjukt varmt ute så skulle jag tro att jag hade feber oxå.

Nåväl... snart är det slut med den skiten. Sommarlovet börjar o då ska jag sova i ett syrgastält med steriliserade pyjamasbrallor varje natt. Jag längtar.

Ha en trevlig sommar och till er allergiker där ute: Keep on nysing!

//Lajjas

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0